Pulpe de pui caramelizate la cuptor

Pulpe de pui caramelizate la cuptor,pulpe-de-pui-caramelizate o reţetă nouă pentru cei îndrăzneţi ce hrăneşte 6 persoane.

Ingrediente:

1.2kg pulpe de pui/aripioare

25ml ulei de măsline( pentru a nu se lipi tigaia )

120ml sos de soia

25ml ketchup

175ml miere de albine

2-3 căţei de usturoi tăiaţi mărunt

sare şi piper după gust.


  1. Preîncălziţi cuptorul la 180 grade celsius.
  2. Se pun pulpele în tavă( preferabil o tavă de 22x33cm)
  3. Amestecaţi împreună uleiul, sosul de soia, ketchup-ul, mirea de albine, usturoiul, sarea şi piperul.
  4. Turnaţi peste pulpele de pui.
  5. Lasaţi la copt o în jur de o oră până se caramelizează sosul.

Se poate face şi cu aripi de pui sau coaste de porc.

Pofta bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here