Pescobar l-a distrus pe Florin Cernat pentru ce a făcut în restaurantul din Galați cu franciza antreprenorului

Paul Nicolau, cunoscut în mediul online drept Pescobar și apreciat de Mitică Dragomir pentru abilitățile sale de PR, a anunțat întreruperea colaborării cu fostul fotbalist Florin Cernat. Decizia vine în urma unor neînțelegeri privind funcționarea restaurantului francizat din Galați, deschis în cadrul unui parteneriat ce promitea inițial succes.

Un parteneriat promițător, dar efemer

Colaborarea dintre cei doi a fost anunțată cu entuziasm în urmă cu două luni, când Paul Nicolau declara că locația francizată din Galați, deținută de Florin Cernat și soția sa, avea toate premisele unui business de succes. Sub numele „Taverna Racilor”, restaurantul urma să fie gestionat conform standardelor impuse de Nicolau, cu un meniu unic și o rețetă de business bine stabilită.

„Dragilor, câștigătorii francizei de la Galați sunt nimeni alții decât respectabila și prea frumoasa familie Cernat. Felicitaciones! Aici va fi Taverna Racilor. O locație cu o capacitate de 500 de locuri, incluzând interiorul și terasa”, spunea Pescobar la momentul anunțului, printr-un videoclip postat pe TikTok.

Ce a declanșat ruptura?

Totuși, sâmbătă, Paul Nicolau a revenit cu un nou mesaj video în care a explicat motivele deciziei de a pune capăt parteneriatului. Potrivit acestuia, restaurantul nu a respectat planul inițial de franciză. Una dintre principalele nemulțumiri ale antreprenorului a fost includerea unor preparate neautorizate în meniu, precum fish sticks, care contravin conceptului său de afaceri.

„Trebuie lămuriri legat de situația din Galați. Conceptul meu e clar: preiau o locație, implementăm tot meniul nostru, cu toate rețetele, absolut tot. Personalul este instruit în detaliu, iar meniul rămâne fix cum lăsăm noi. Nu ai voie să introduci „fish sticks” sau alte mâncăruri care nu fac parte din identitatea francizei. Eu am muncit 14 ani pentru a valida acest concept. Nu s-a respectat și, oricât de prieteni am fi, munca e muncă și banul e ban”, a declarat Pescobar.

Reacția comunității din Galați

La momentul deschiderii, restaurantul a fost primit cu entuziasm de publicul din Galați, fiind considerat o adăugire valoroasă la scena locală Horeca. Totuși, schimbările neautorizate au dus la un conflict deschis între parteneri, culminând cu decizia lui Nicolau de a încheia colaborarea. „Am luat foc și am închis totul după ce le-am spus de 7 ori că nu e în regulă”, a subliniat antreprenorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here