Opt beneficii ale cafelei pe care trebuie să le cunoşti

Băutura dimineţilor noastre este momentan subiectul unei cruciade aprige, fiind intens blamată pentru o serie de afecţiuni! Sub această tiradă, mulţi dintre consumatorii fideli de cafea fac tot posibilul să renunţe la această mică plăcere, înlocuind-o cu ceai verde sau cu sortimente decafeinizate!

 

Deşi nu putem contesta extraordinarul potenţial al ceaiului verde și pericolele iminente ale consumului excesiv de cafea, dorim să absolvim această iubită băutură de vina imaginară şi să atragem atenţia asupra câtorva beneficii ale cafelei consumate cu moderație!

 

1.Cafeaua este plină de antioxidanţi şi nutrienţi esenţiali. Vitaminele B2 și B5, potasiul şi magneziul sunt prezenţe onorabile în cafea, la fel și antioxidanţii. Mai mult, studiile au demonstrat că în dieta obişnuită a locuitorilor din Europa şi America, bogată în zahăr şi grăsimi, cafeaua (simplă, neagră, fără lapte) este unul dintre cele mai sănătoase alimente, oferind mai mulţi antioxidanţi chiar şi decât fructele şi legumele (consumate în cantităţi mult mai mici, fireşte)….

 

Citește mai multe AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here