Pericol de îmbolnăvire la McDonalds. Sănătatea a mii de ieșeni este pusă în pericol de restaurantul McDonalds situat în fața gării din Iași. Câteva mii de produse alimentare ce urmează a fi vândute ieșenilor au fost depozitate în condiții improprii, existând astfel pericolul generării unor toxiinfecții alimentare persoanelor care urmează să le consume. Peste 200 de lăzi cu chifle și alte produse de panificație erau depozitate în această dimineață în parcarea restaurantului, în zona de McDrive. Produsele au stat mai multe ore în lumina soarelui, la temperaturi improprii de depozitare, în praf și mai ales în fumul emanat de zecile de mașini care trec pe lângă ele. Dacă veți gândi că gustul unui burger este rodul unei rețete speciale să știți că vă înșelați. Cel mai probabil este aroma de eșapament emanată de zecile de mașini care au “afumat” astăzi chiflele abandonate de McDonalds în parcare. Deși legislația sanitară este foarte strictă și precisă în privința modalității de depozitare a alimentelor, pentru compania McDonalds acest lucru nu este important. Sute de restaurante sunt amendate sau închise anual de către Direcțiile de Sănătate Publică pentru că nu respectă normele sanitare și circuitul de aprovizionare, însă nimeni nu se atinge de multinaționalele din domeniu deși comit aceleași nereguli.