Cum să-ți transformi resturile de mâncare într-un mic dejun delicios

 

Nu mai aruncă resturile de mâncare. Cu puţină imaginaţie, le poţi refolosi în bucătărie pentru a obţine alte preparate cel puţin la fel de gustoase.

 

 

 

 

 

 Ai nevoie de:

    8 chifle
    2 linguri unt topit
    sare şi piper
    8 ouă
    ce resturi ai prin frigider

Preîncălzeşte cuptorul la 176 grade Celsius. Între timp, taie partea de sus a chiflelor şi scoate-le miezul. Unge interiorul fiecărei chifle cu unt topit şi condimentează cu sare şi piper.

În funcţie ce resturi de mâncare ai sau ce mai ai prin frigider (brânză, ceapă caramelizată, cartofi fierţi, spanac, sunsa, mezeluri, ciuperci, ceapă, coriandru), umple chiflele, iar la sfârşit sparge câte un ou în fiecare.

Pune-le pe o foaie de copt şi lasă-le timp de 10-12 minute, apoi acoperă-le cu o folie. Pune-le din nou la cuptor şi mai lasă-le 20-25 minute sau până când ouăle sunt făcute.

Cum sa-ti transformi resturile de mancare intr-un mic dejun delicios

 

 

(Sursa: foodstory.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here