Chec umed

Foto - Chec umed

Complexitate: usor
Timp de preparare: 60 minute

Ingrediente:

500 g faina
200 g zahar
100 ml apa minerala
100 ml ulei
20 g cacao
250 rahat
1 praf de copt
vanilie

Mod de preparare:

Intr-un bol mai mare se pun zaharul impreuna cu uleiul si se mixeaza pana la dizolvarea definitiva a zaharului. Se toarna si apa minerala, apoi se adauga faina si praful de copt, amestecandu-se bine. Din acest amestec va rezulta o compozitie moale si cremoasa peste care se adauga vanilie si cacao, totul se amesteca usor si se toarna toata compozitia intr-o forma de chec. Peste compozitie se aseaza cubulete de rahat, acoperind toata suprafata checului, apoi se da tava la cuptor, timp de 40 de minute. Cand s-a rumenit desupra, iar in interior este inca sfaramicios, se scoate din cuptor, se lasa putin la racit si se serveste.

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here