Preambul la bătaia cu bâte de la Ruginoasa. Un tânăr se zbate între viață și moarte, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași

Foto: newspascani.com

Scene de groază, marți seara, în comuna ieșeană Ruginoasa. Între două grupuri de tineri, înarmați cu bâte, a avut loc o altercație, în urma căreia un bărbat de 27 de ani s-a ales cu o bâtă în cap. Lovitura a fost una extrem de puternică, iar cel care a încasat-o a căzut jos.

 

La fața locului a fost solicitat un echipaj de la Stația de Ambulanță, care a preluat victima și au transportat-o la Spitalul de Urgență din Pașcani. De aici a fost transferat la Neurochirurgie Iași, iar astăzi urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale. Poliția a demarat o anchetă în acest caz, iar din primele verificări cei vizați sunt doi tineri, arată newspascani.com.

Incidentul s-a consumat în jurul orelor 22.00, în zona denumită Bugioaia. Victima, Marian Mocanu, era într-un grup de tineri care mergeau pe stradă, unii dintre ei având asupra lor bâte. Pe lângă ei au trecut cu o mașina Mihai Timofte și  Gheorghe Apostol. Aceștia au oprit, iar din primele verificări ale polițiștilor se pare că au fost provocați la o confruntare.

Păruiala a început, iar după câteva lovituri cel de 27 de ani a căzut jos. El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și fractură de craniu. 

Ancheta în acest caz este coordonată de către reprezentanți ai IPJ Iași. Dacă vor fi găsiți vinovați cei doi tineri suspectați riscă să fie judecați pentru  fapta lor, arată newspascani.com.

Ca urma a acestui incident, polițiștii au reținut în cursul zilei de ieri trei tineri care au fost implicați marți în confruntarea sângeroasă între civili la Ruginoasa.

Gabriel Vârlan, Mihai Timofte și Gheorghe Apostol sunt cercetați pentru tentativă de omor. Astăzi, cei trei vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Victima, Marian Mocanu în vârstă de 27 de ani se află în stare foarte gravă, medicii fiind rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, acesta fiind ținut în viață doar de aparate.

 

(Sursa: newspascani.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here