Iuda Agrigoroaei: l-a pupat pe “domnul Dan” şi a trădat. Senatorul a chefuit la petrecerea dată de Diaconescu de ziua lui, apoi a trecut la UNPR

Duminică, a petrecut în familia PP-DD, alături de sute de invitaţi şi colegi de partid, apoi joi era anunţat, cu surle şi trâmbiţe, în UNPR. „Nu mi-a spus nimic”, zice, cu amărăciune, Dan Diaconescu. Agrigoroaei a fost în PSD, PDL, PPDD şi acum e la UNPR.

 

Culmea ipocriziei. Ionel Agrigoroaei, fost senator PP-DD de Iaşi, i-a tras-o preşedintelui de partid Dan Diaconescu în cel mai penibil mod posibil. Pe data de 9 decembrie, ce pica într-o duminică, Dan Diaconescu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un local de lux din centrul istoric al Bucureștiului. Bineînțeles, au participat sute de invitați, oameni de afaceri, oameni politici.
Printre ei a fost zărit și Ionel Agrigoroaei. A mâncat, a băut bine, s-a conversat cu invitații, a explicat cât de grea este viața de politician, după care, cu buzele țuguiate, l-a sărutat pentru ultima dată pe domnul Dan. Ca Iuda…

 

Tot la prima dragoste trage

Președintele PP-DD simțea că se va întâmpla ceva. L-a văzut ușor crispat.  ”Este un trădător. A venit la petrecere la restaurantul Terasa Doameni din centrul istoric. Nu mi-a spus nimic (despre Ionel Agrigoroaei-n.r) Am aflat  din presă. Să vedem cum va explica poporului ”, a precizat, ieri, cu amărăciune, Dan Diaconescu, președintele PP-DD, pentru 7EST. Agrigoroaei a sărit imediat în tabăra Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) partid ce se află în alianță cu PSD. Așadar, tot la prima dragoste trage. Până acum, Agrigoroaei a fost înrolat în PSD, apoi în PD-L, PP-DD și a culminat cu UNPR.

 

Agrigoroaei, la plăcinte înainte! Dan Diaconescu i-a dat o masă de despărţire

Agrigoroaei:  ”A fost o petrecere extraordinară”

Contactat telefonic, senatorul Ionel Agrigoroaei a recunoscut că s-a distrat pe cinste. Nu a îndrăznit să-i spună gazdei că va trăda, motiv pentru care a așteptat cîteva zile. A plecat din PP-DD pentru că îi este frică de singurătate.
”Duminica trecută a fost. A fost extraordinar de frumos. Au fost apropiați. Eu am plecat după patru zile din partid. Niște colegi mi-au spus că pleacă din partid. Eu nu am vrut să rămân singur. Miercuri am plecat și am vorbit cu domnul Dan în cursul zilei de joi. Dumnealui este îndreptățit să zică (despre trădare –n.r), poate să spună că sunt loial?”, a subliniat senatorul Agrigoroaei.

 

 

Crede că este parlamentarul anului

Mai mult, Agrigoroaei crede că va fi ales parlamentarul anului pentru că a luat cuvântul de cele mai multe ori în plen. ”Eu nu l-am dezamăgit… Sunt cel mai bun parlamentar declarat. Am 100 de intervenții. Am vorbit mai mult decât Geoană și Antonescu. Nu mă întorc în PSD. Dacă UNPR va fuziona cu PSD, eu nu voi rămâne”, a încheiat senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here