„Eficiență și profesionalism” în administrația pășcăneană. 3 ANI DE AȘTEPTARE a unui răspuns la o CERERE SIMPLĂ

Foto: newspascani.ro

Cât trebuie să aştepţi de la Primăria Paşcani ca să primeşti răspuns la o cerere? Trei ani sau chiar mai mult, din cauza nepăsării unor funcţionari publici.

 

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Paşcani a depus o cerere de concesiune pentru a face intrare separată faţă de scara blocului, din anul 2011, pe când era primar Grigore Craciunescu. Până în prezent, conducerea CAR-ului a mers de câteva ori la secretarul Primăriei pentru a primi răspuns. Acesta l-a trimis pe la alte compartimente care nici nu ştiau de cerere, arată newspascani.ro.

Motivul pentru care CAR vrea să facă altă intrare este şi pentru că vecinii blocului C2 de pe Aleea Ştefan cel Mare din Paşcani, acolo unde se afla sediul societăţii, vor să facă curăţenie în scară şi să pună interfon. Astfel că membrii Casei nu vor mai putea intra în scara sau ar deranja vecinii, care sunt nemulţumiţi oricum că intră foarte multe lume în bloc.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani, Paul Apostol, spune că instituţiei îi trebuie carte funciară, urmând ca apoi cererea de concesiune a spaţiului să fie supusă votării într-o viitoare şedinţa de Consiliul Locală din anul 2014.

 

(Sursa: newspascani.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here