VIDEO. Și-a filmat propria tragedie. Clipe de GROAZĂ trăite Live de un sportiv căruia NU I S-A DESCHIS PARAȘUTA

Ultima săritură: s-a aruncat de pe o stâncă în gol, dar paraşuta n-a funcţionat[iframe src=”http://adevarul.ro/embed/life-style/stil-de-viata/ultima-saritura-s-a-aruncat-stanca-gol-parasuta-n-a-functionat-8_52a17f14c7b855ff567d8792/index.html?width=640&height=360″ style=”border: 1px solid #000; padding:0px; margin:0px; width:640px;height:360px; overflow:hidden;” scrolling=”no” ]

Se spune că săriturile cu paraşuta de pe o platformă fixă se numără printre cele mai periculoase sporturi extreme. A dovedit-o un bărbat cunoscut pe internet sub numele de Subterminallyill.

 

O cameră montată pe casca de protecţie a filmat clipele de groază după ce paraşuta i s-a lovit de stânci şi nu a mai funcţionat corespunzător. Imaginile sunt redate în slow-motion.

 

Nu se cunosc prea multe detalii despre clip, dar cert este că paraşutistul a supravieţuit căderii în gol şi chiar el este cel care a încărcat imaginile pe internet. În descrierea videoului a menţionat preţul plătit pentru pasiunea sa: mână, încheietură şi spate luxate sever, fractură de compresie a vertebrei T12, 5 copci la ochi, şase copci în bărbie şi extrem de multe vânătăi.

 

(Sursa: adevarul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here