Fotbal printre înjurături și scuipați, la Iași. Arbitru meciului Unirea Ruginoasa-Rapid Dumești, cât pe ce să fie linșat de jucători

Foto: newspascani.com

Un nou scandal a avut loc în acest week-end, la Iași, la un meci dintr-o ligă inferioară județeană. Este vorba despre incidentele apărute la sfârșitul primei reprize a partidei dintre Unirea Ruginoasa și Rapid Dumești.

 

Mai exact, în minutul 42, centralul Vlad Baban, acordă o lovitură de la 11 m pentru oaspeti, la scorul de 0-0. În acel moment, doi dintre jucătorii gazdelor au sărit la central, unul din ei scuipându-l pe acesta, iar cum urma un cartonaș roșu pentru gestul respectiv, au intervenit mai mulți fotbaliști și oficiali ai gazdelor, plus câțiva suporteri și lucrurile au degenerat, Baban fiind lovit în învălmășeala creată.

Pentru că nu a mai putut continua meciul, centralul a fluierat sfârșitul partidei și a trimis cele două echipe la vestiare, urmând ca Ruginoasa să primească niște amenzi pentru proasta organizare și poate chiar și o suspendare a terenului, în funcție de ce au scris centralul si observatorul în rapoarte. Rapid Dumești va câștiga la masa verde acest meci cu 3-0.

 

(Sursa: newspascani.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here