Adio Brazilia! ROMÂNIA – GRECIA: 1-1

UPDATE

Cu scorul general de 4-2 pentru Grecia, naţionala de fotbal a României a rata pentru a doua oară calificarea la un campionat mondial. Iată, cele mai importante momente ale meciului din această seară, disputat pe Arena Naţională.

 

Min. 89: Tziolis e avertizat pentru tragere de timp.

Min. 86: Iese Bogdan Stancu și intră Grozav.

Min. 80: La greci iese Siovas, accidentat, intră Manolas.

Min. 74: Cholevas respinge o minge în careul propriu, tricolorii cer penalty pentru henț, arbitrul lasă jocul să continue.

Min. 73: Iese Karagounis și intră Samaris.

Min. 72: La greci iese Torosidis și intră Vyntra.

Min. 65: Lovitură liberă de la 17 metri, execută Latovlevici, peste poartă.

Min. 62: Hoban trage de la 23 de metri, Karnezis respinge cu dificultate în corner.

Min. 57: Cholevas vede cartonașul galben.

Min. 56: Schimbare la România. Iese Torje și intră Marius Nicuale.

Min. 55: GOOOOL ROMÂNIA! AUTOGOOOOL HOLEBAS! Maxim și Torje au combinat la margina careului advers, Cholevas a încercat să degajeze de pe linia propriului careu, dar a trimis total greșit, peste Karnezis. România – Grecia 1-1. 

Min. 46: A început repriza a doua.

PAUZĂ

Min. 45+2: O petardă a fost aruncată din tribună în careul grecilor. Sokratis a rămas întins pe gazon. Meciul e întrerupt și spectatorii scandează „Demisia, Demisia”!

Min. 45+1: Maxim l-a deschis perfect pe Marica în dreapta, acesta a șutat din interiorul careului, peste poartă.

Min. 38: Spectatorii au început să cânte Deșteaptă-te Române. În teren, tricolorii joacă fără orizont!

Min. 32: Latovlevic șutează de la 30 de metri, dar trimite mult peste poartă.

Min. 26: Prima schimbare în naționala României. Iese accidentat Răzvan Raț și intră Iasmin Latovlevici.

Min. 24: Mitroglou vede cartonașul galben.

Min. 23: GOOOOL GRECIA! GOOOOL MITROGLOU! Grecii au recuperat la 40 de metri de poarta noastră, Mățel n-a ieșit la timp la off side, Mitroglou a scăpat singur și a deschis scorul. Grecia conduce cu scorul general de 4-1.

Min. 22: Samaras a trimis cu capul pe lângă poartă, la prima fază fixă a grecilor. A centrat Karagounis.

Min. 19: Bogdan Stancu șutează de la 30 de metri, de pe loc, dar mingea se duce ușor pe centrul porții și Karnezis prinde.

Min. 17: Holebas a scăpat singur în stânga, a șutat periculos, dar Tătărușanu a reușit să respeingă extraordinar în corner. Aceasta e cea mai mare ocazie a meciului.

Min. 15: Grecii au trecut de două ori centrul terenului în primul sfert de oră.

Min. 9: Chiricheș dă emoții suporterilor. A încercat să dribleze la 20 de metri de poarta lui Tătărușanu și a fost cât pe ce să fie deposedat de Mitroglou.

Min. 6: Torje trimite cu stângul, de la 23 de metri, pe lângă poartă. Tricolorii au început jocul în jumătatea adversă, dar fără să fie cu adevărat periculoşi deocamdată.

Min. 3: Primul corner al partidei îl au românii, după o pătrundere pe dreapta a lui Torje. Samaras a respins din centrul careului centrarea trimisă din corner de același Torje.

Min. 1: A început partida. Tricolorii au avut lovitura de start.

 

(Sursa: digisport.ro)

 

Echipa naţională de fotbal a României dispută în această seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti, meciul retur din barajul cu Grecia pentru calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014, încercând astfel să ajungă după 16 ani la un turneu final.

 

ECHIPELE DE START

ROMÂNIA: Tătăruşanu – Măţel, Goian, Chiricheş, Raţ – Hoban- Torje, Stancu, Maxim, Tănase- Marica

GRECIA: Karnezis – Torosidis, Siovas, Papastathopoulos, Cholevas – Maniatis, Karagounis, Tziolis – Salpigidis, Mitroglou, Samaras.

Primii suporteri au intrat pe Arena Naţională, în jurul orei 18.30, pentru meciul România – Grecia, care începe la ora 21.00. La meciul de pe Arena Naţională sunt aşteptaţi să asiste peste 50.000 de spectatori, dintre care aproximativ 1.700 de fani greci. În jurul orei 19.00, componenţii celor două echipe au sosit la stadion.

Federaţia Română de Fotbal a pregătit în detaliu chiar şi momentul intonării imnurilor de stat. Spectatorii vor putea citi versurile din „Deşteaptă-te, române!” direct de pe ecranul gigant aflat pe Arena Naţională, acolo unde vor fi proiectate odată cu ieşirea pe teren a celor două echipe.

Pentru a fi sigură de calificare, România are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri. În cazul în care România va câştiga cu 3-1, meciul va intra în prelungiri, iar dacă scorul se menţine şi după 30 de minute, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

 

(Sursa: digi24.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here