Descinderi în 43 de gospodării pentru prinderea traficanților de țigări. Prejudiciu de peste 1 milion de euro

Procurorii DIICOT Suceava coordonează o acțiune amplă care vizează 43 de percheziții domiciliare pe raza județelor Suceava, Satu-Mare, Harghita, Mureș, Sibiu, Bistrița-Năsăud și în municipiul București. Verificările se fac într-un dosar de contrabandă cu țigări, prejudiciul fiind estimat la peste 1 milion de euro.

 

Percheziţii în această dimineaţă la inspectoratul poliţiei de frontieră Rădăuţi, dar şi la mai multe adrese din şase judeţe şi din Bucureşti. Sunt căutaţi traficanţi de ţigări. Printre suspecţi se numără şi doi poliţişti de frontieră. Vorbim despre un prejudiciu de peste 1 milion de euro, bani obitnuți din  traficarea a peste 500 de mii de pachete de ţigări.

 

Perchezițiile din aceasta dimineață urmăresc destructurarea a două grupări de crimă organizată transfrontalieră specializate în trafic cu ţigări de contrabandă extracomunitară. Lucratorii DIICOT şi IPJ Suceva desfăşoară 43 de percheziţii domiciliare, dintre care 33 sunt in judeţul Suceava. Restul sunt in Satu-Mare, Harghita, Mureş, Sibiu, Bistriţa – Năsăud, dar şi pe raza municipiului Bucureşti.

 

Percheziţiile de pe raza judeţului Suceava sunt efectuate de poliţişti din cadrul I.P.J. Suceava şi D.G.A-S.T. Suceava cu sprijinul luptătorilor S.A.S – IPJ Suceava şi I.J.J. Suceava.

 

(Sursa: digi24.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here