VIDEO. Până și chinezii îl iau peste picior pe dictatorul nord-coreean! Sosia lui Kim Jong-un a devenit o celebritate în Asia

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/RlOaxe5C2nE?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Un cântăreţ din Hong Kong a devenit a devenit prima sosie profesionistă a temutului lider nord-coreean Kim Jong-un. Succesul chinezului a pornit de la viralizarea unui fotografii a acestuia, făcută în aprilie, în timp ce îmbrăca acelaşi costum precum şeful de la Phenian, iar acum este o celebritate tot mai căutată în emisiuni şi reclame.

 

Howard refuză să-şi facă public şi numele de familie, pentru a evita posibilele represiuni din partea statului nord-coreean. El a povestit jurnaliştilor că a trebuit să îndure nenumărate glume din partea prietenilor lui încă de când Kim Jong-un a devenit preşedinte al Coreei de Nord, în decembrie.

 Însă doar în aprilie Howard s-a gândit să poarte un costum care-l imită pe cel al conducătorului nord-coreean. Atunci chinezul s-a fotografia cu ţinuta şi expresia lui Kim Jong-un, iar imaginea a ajuns viral pe Facebook.

După numai câteva săptămâni de la descoperirea celei de-a doua „identităţi” ale sale, Howard a apărut într-o reclamă controversată în care ameninţă că va bombarda Statele Unite ale Americii din cauza unui anumit lanţ de fast-food. După acel proiect curajos, ofertele au continuat să apară din abundenţă.

„Secretul pentru a deveni asemenea lui Kim este să pari mereu nefericit şi nemulţumit. Este specific lui”, a explicat Howard.

Chinezul a povestit puţin şi din experienţele sale pe stradă, când străbate oraşul cu o coafură şi un costum asemenea lui Kim Jong-un. „Este amuzant să-l imit pentru că sperie oamenii. Nimeni nu se aşteaptă să vadă mergând pe străzile oraşului lui tocmai celebrul dictator. A ţine pasul cu înfăţişarea lui Kim este foarte simple şi plăcut. Tot ce trebuie să fac este să mănânc, să mai mănânc şi apoi să mai mănânc din nou”, a povestit chinezul care a renunţat la cariera de muzician pentru cea de actor

 

(Sursa: adevarul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here