PokePonta, vânat de PRU prin Parlament. E tot PuieMonta, dar în altă prezentare!

Un noul nivel în politică a fost atins astăzi de fondatorul PRU, în încercarea de a-l convinge pe fostul prim-ministru Victor Ponta să adere la formațiunea sa. Bogdan Diaconu a lansat o invitație de a-l convinge pe Ponta inspirată de din jocul PokemonGo. Fostul premier a răspuns că, după ce a fost „Mickey Mouse” şi „PuieMonta”, a ajuns PokePonta.

 

„Apel către toți românii! Ajutați Partidul România Unită să-l prindă la Pokemon GO pe cel mai tare POKEMON! Dă-i lui PokePonta un mesaj pe FB să vină la PRU!!!”, a scris acesta pe Facebook, alături de fotografia de mai sus.

 

În replică, News.ro informează că Victor Ponta a răspuns, glumind pe Facebook: „Ei asta mai lipsea. După ce am fost Mickey Mouse, The Plagiator, PuieMonta, etc., etc., am ajuns şi PokePonta”.

 

El a spus că deja copiii lui l-au „capturat”, dar în ceea ce priveşte apelul lui Bogdan Diaconu „de mâine la Parlament vedem”.

 

După campania de racolări începută de PRU, în urma căreia mai mulţi parlamentari au intrat în formaţiune, Bogdan Diaconu a afirmat că acum îl aşteaptă şi pe Victor Ponta să facă acest pas. În replică, fostul premier a spus că va ajuta PRU cu sfaturi, dar nu doreşte să plece din PSD.

 

(Sursa: digi24.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here