Suporterii suceveni și-au dat echipa pe mâna DNA. Ei spun că Rapid CFR Suceava a vândut meciul cu CSMS Iași

Foto: prosport.ro

Nemulţumit că echipa sa favorită, Rapid CFR Suceava, a pierdut meciul de pe teren propriu de sâmbătă contra formaţiei pregătite de Marius Lăcătuş, 0-1 cu CSMS Iaşi, un suporter sucevean a făcut plângere la DNA.

 

Bucovineanul Dinu Zară a înaintat o „plângere penală faţă de jucătorii, conducerea tehnică şi executivă a clubului Rapid CFR Suceava şi jucătorii, conducerea tehnică şi executivă a clubului CSMS Iaşi pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prin trucarea rezultatului final al partidei, şi a altor fapte de natură penală care vor rezulta în urma anchetei.”.

 

Zară consideră că jucătorii Rapidului CFR, în complicitate cu cei ieşeni şi cu arbitrii delegaţi pentru acest meci nu şi-au apărat corect şansele, astfel încât la final meciul a fost câştigat de echipa CSMS Iaşi cu scorul de 0-1.

 

Meciul Rapid CFR Suceava – CSMS Iaşi, contând pentru etapa a X-a a Seriei I a Ligii a II-a, s-a disputat sâmbătă, 26 octombrie, şi s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 0-1. Marius Onofraş a marcat golul victorios în minutul 75.

 

(Sursa: liga2.prosport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here