Panică în Botoșani. Un tânăr diagnosticat cu schizofrenie a furat un taxi și a spulberat o căruță

Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri la amiază, în localitatea botoșăneană Trușești, după ce un bărbat cu probleme psihice a furat un taxi din fața gării din municipiul Botoșani și a gonit cu el spre Ștefănești.

 

Furtul mașinii a fost anunțat de taximetrist prin numărul unic de urgență 112, moment în care mai multe echipaje de poliție au pornit în căutarea suspectului. De cum l-au depistat, oamenii legii au încercat să oprească mașina, însă hoțul în vârstă de 25 de ani nu a oprit la semnalele polițiștilor.

 

După ce a reușit să treacă de două filtre, agenții au făcut un baraj de mașini în localitatea Trușești, iar la câțiva zeci de metri de acesta, șoferul fugar a pierdut controlul volanului, a izbit în plin o căruță ce staționa pe marginea drumului și apoi a ricoșat într-o altă mașină parcată, înmatriculată în Suceava.

 

În urma impactului, șoferul fugar a fost rănit grav și transportat la spital, iar calul de la căruță a murit. Din fericire, femeia care se afla în atelaj coborâse din vehicul cu doar câteva minute mai devreme.

 

Spre surpriza polițiștilor, deși diagnosticat cu schizofrenie încă din 2013, tânărul poseda fără probleme permis de conducere, emis în 2009.

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here