Luptător român de K1, împușcat mortal în Olanda

Un sportiv român a murit în noaptea de luni spre marți, în Olanda, fiind împușcat în plină stradă. Acesta a fost victima unei răfuieli care a avut un singur scop: reglarea de conturi.

 

Sebastian Chira, un luptător de K1 stabilit în Olanda din 2004. Deocamdată nu se știe cine l-a împușcat. Sebastian Chira avea 38 de ani şi era un cunoscut al interlopului clujean Gore. Potrivit gazetadecluj.ro, luptătorul K1, stabilit în Olanda, făcea parte dintr-o vestita gașcă de motocicliști, Hells Angels, iar luni a postat pe Facebook un mesaj în care spunea că „e mai bine să sfârșești prin durere, decât să ai parte de o durere nesfârşită”.

 

„Sunt plecat din România din cauza unor poliţişti. Am fost condamnat pentru că am făcut scandal într-o discotecă. Însă, în comparaţie cu faptele pe care ei le-au comis, eu sunt mic copil”, spunea el într-o scrisoare adresată ziarului Clujeanul, în urmă cu câţiva ani. Totodată, mărturisea că la 17 ani a început să prindă „gustul vieţii”, adică să frecventeze discotecile şi localurile din Cluj. Un tip cu constituţia sa nu avea cum să treacă neobservat. „Eram sportiv, vicecampion naţional la wu-shu, dar foarte impulsiv din fire. Am început să îmi fac un nume în oraş, dar, în scurt timp, şi foarte mulţi duşmani”, povestea Sebi Chira.

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here