VIDEO. I-a făcut țăndări capul! Cea mai dură lovitură din kickbox văzută vreodată în cușcă

Luptele în cuşcă se dezvoltă din ce în ce mai mult, însă accidentările devin din ce în ce mai grave. A simţit-o pe propria piele şi Evanghelista Santos, după meciul de sâmbătă, cu Michael Page, la Belator 158, o gală de arte marțiale mixte.

 

O lovitură fulgerătoare de genunchi, trimisă de Page, din săritură, a nimerit fruntea brazilianului, care a ajuns la spital. „Este cea mai dură lovitură pe care am văzut-o în cei 20 de ani de carieră”, a spus şi arbitrul meciului.

 

După accidentarea groaznică suferită în meciul cu Page, Evanghelista Santos va avea nevoie de reconstrucţia osului frunţii. Până şi fosta sa soţie, la rândul ei practicantă de arte marţiale mixte, Chris „Cyborg” Santos, a rugat fanii să facă donaţii pentru a ajuta la recuperare şi tratament.

 

 

Michael Page este recunoscut în lumea artelor marţiale pentru stilul său neobişnuit de a lupta şi se poate lăuda cu nişte performanţe uluitoare. Ultimele trei generaţii din familia britanicului sunt implicate în artele marţiale, iar trei dintre cei nouă fraţi ai săi sunt campioni mondiali la kickbox.

 

Michael a început să practice kickbox la 3 ani şi a concurat pentru prima dată la vârsta de 5 ani. A fost de 10 ori campion mondial şi de 25 de ori campion naţional al Marii Britanii, atât la kickbox, cât şi la taekwondo.

 

 

Impresionat este şi faptul că a început să concureze cu adulţii, în competiţii de seniori, de la 13 ani şi face antrenamente de câte 5 ore pe zi timp de 5 zile pe săptămână.

 

Un episod incredibil din cariera sa a rămas unic în lumea artelor marţiale: a luptat în 22 de meciuri într-o singură zi, la cinci categorii de greutate. La doar 29 de ani, Michael Page este şi instructor, iar din februarie 2012, a trecut şi la luptele în cuşcă, unde are un palmares impresionant: a câştigat toate cele 11 meciuri, 9 dintre acestea în prima rundă.

 

(Sursa: digisport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here