Orașul în care pietonii care trec regulamentar pe zebră, sunt bătuți de șoferi (VIDEO)

[iframe width=”540″ height=”323″ src=”http://webtv.realitatea.net/embed_iframe.php?file=http://vassets.realitatea.net/11/2013-10/26a95fe807df67ea665abeb10468bb69.mp4″ border=”0″ scrolling=”no” style=”border: 0px;” ]

Legea junglei în trafic. Mai mulţi şoferi au fost surprinşi de camerele de supraveghere din Brăila în timp ce loveau cu pumnii şi picioarele pietonii care au avut tupeu să treacă strada pe zebră.

 

Primul incident a avut loc într-o zonă centrală a oraşului, când un bărbat şi o femeia traversau regulamentar strada pe o trecere de pietoni. Un şofer care venea în viteză, enervat că cei doi nu i-au cedat trecerea, a oprit maşina, a coborat şi a sărit la bătaie. Şoferul l-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi cu piciorul pe bărbat.

 

Cel de-al doilea incident a fost filmat într-un cartier mărginaş, unde un bărbat a traversat strada pe un marcaj pietonal a carei vopsea era parţial ştearsă . Când omul a ajuns pe partea cealaltă a străzii, un şofer care fusese obligat să oprească, pentru a-l lăsa să treacă, l-a înjurat.

 

Pietonul i-a arătat că a trecut pe zebră, lucru care l-a enervat şi mai tare pe conducatorul auto. El a coborat din autoturism, împreuna cu pasagerul din dreapta şi cei doi au tăbărat cu pumnii pe pietonul care a scapat cu fuga. Victimele nu au depus plângere la poliţie.

 

(Sursa: realitatea.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here