Cele 4 avantaje Veolia pentru consumatorii casnici. Crește interesul pentru contorizarea individuală!

După clienții mari, cu spații de mii de metri pătrați, ieșenii sunt, la rândul lor, atrași de soluția termoficării centralizate: independență în consum la costuri mult mai mici decât cu centrala de apartament.

 

În ultimele săptămâni, echipele Veolia Energie Iași au fost invitate să participe la numeroase întâlniri cu locatarii din mai multe zone ale orașului pe temă propunerii Veolia Energie Iași pentru alimentarea eficientă cu energie termică în blocuri. Specialiștii de la Comercial și Tehnic au prezentat în detaliu soluția contorizării individuale cu distribuția pe orizontală a conductelor de apa caldă și căldură din apartamente, precum și avantajele realizării acestor lucrări.

 

Autonomie și confort la preț mic

Primul avantaj, esențial, este independența față de vecini când vine vorba de pornirea sau oprirea căldurii (independența inclusiv față de vecinii rău-platnici, cărora li se poate întrerupe furnizarea energiei termice direct de la contorul de la ușa apartamentului, fără că locatarii cu plată la zi a întreținerii să fie afectați în vreun fel de datoriile acestora)

Al doilea avantaj sunt costurile mici pentru un confort crescut: prin reglarea temperaturii în fiecare cameră în funcție de dorințele membrilor familiei, se realizează economii de energie ce se traduc, în economii importante de costuri (cel puțin 25%-30% pe lună).

 

Experții Veolia prezintă soluția chiar acasă la ieșeni, în toate cartierele

Aer curat, fără riscuri de explozie

Al treilea avantaj: siguranța familiei și a vecinilor. Nu există niciun fel de risc în funcționare, spre deosebire de centralele individuale pe gaze naturale

Al patrulea avantaj: protecția mediului înconjurător. Centralele în sistem centralizat sunt conforme cu standardele de mediu din Uniunea Europeană. Aerul este mai curat iar calitatea vieții crește în oraș și în zonele limitrofe.

 

216 ieșeni au renunțat la centrale proprii

Până în prezent, Veolia a finalizat sau este în curs să execute lucrările la 14 scări de bloc din Iași: din cele 464 de apartamente în total, 181 de locuințe erau racordate la sistemul centralizat de termoficare și acum au trecut pe contorizare individuală, iar 283 utilizau centrale individuale pe gaz. 216 din acești proprietari au ales deja să se rebranșeze la termoficarea centralizată folosind această soluție tehnică modernă și de viitor.

 

 

Stand în mărime naturală la sediul Veolia

Ana Maria Icătoiu, director comercial în cadrul Veolia, a anunțat realizarea unei instalații demonstrative de contorizare individuală pe orizontală. „La sediul nostru, din Calea Chișinăului, nr. 25, ieșenii pot vedea cu ochii lor configurarea conductelor de apă caldă și căldură de pe casă scării, precum și contorul individual de energie termică. De asemenea, avem mai multe montaje video ce prezintă lucrările deja realizate în mai multe blocuri din Iași”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here