Rambo de Galați. Polițiștii au rămas interziși când au văzut ce arsenal de arme și muniție avea în casă. Și mai uimiți au fost când au aflat de unde provin

Poliţiştii din Galaţi au ridicat arme letale din locuinţa unui bărbat de 42 de ani. Pe baza unor informaţii, anchetatorii au făcut două percheziţii în apartamentul individului şi în cel al mamei sale, unde au găsit un adevărat arsenal.

 

În scurt timp au aflat că o puşcă prevăzută cu lunetă şi un pistol cu glonţ ar fi fost furate din Italia.

 

Bărbatul era pregătit ca pentru un război. Ascundea în casă o carabină cu glonţ prevăzută cu lunetă, un pistol cu glonţ, o puşcă de tir sportiv cu aer comprimat şi muniţie. Pe lângă 35 de cartuşe, poliţiştii au găsit şi 5 tuburi de cartuş cu glonţ, ceea ce înseamnă că este foarte posibil ca arma cu lunetă să fi fost folosită şi în România.

 

Primele cercetări au arătat însă că puşca şi pistolul ar fi fost furate din Italia. Bărbatul a fost prezentat în fata judecătorilor, care l-au trimis în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. El este cercetat, deocamdată, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pentru care poate fi trimis în închisoare de la 1 la 5 ani.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here