Restricții de circulație cu ocazia Raliului Cultural al Iașului

Iaşi Cultural Trophy, ajuns la ediţia a doua, este o competiţie automobilistică pentru amatori care are ca scop promovarea obiectivelor culturale şi turistice ale oraşului. Totodată, prin aceasta acţiune a Clubului Sportiv XS Motorsport Iaşi, organizator al Raliului Iaşului COTNARI, se doreşte responsabilizarea participanţilor la traficul urban.

 

La Iaşi Cultural Trophy poate participa orice posesor al unui permis de conducere valabil, cu autoturismul înmatriculat, cu toate avizele de circulaţie pe drumuri publice la zi (ITP, RCA si vignieta valabile). Întrecerea se va desfăşura pe parcursul a două zile.

 

Vineri seara, pe 27 mai, va avea loc prezentarea echipajelor, pe pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt. A doua zi, sâmbătă, 28 mai, vor avea loc cele doua probe, cea urbană, care constă în parcurgerea unui traseu de aproape 45 km şi SuperSpeciala Rapa Galbenă, ceea ce reprezintă una dintre surprizele pregătite de organizatori concurenţilor.

 

O altă surpriză este regruparea de la Palatul Culturii, prilej cu care participanţii vor vizita monumentul simbolic al Iaşului. Având în vedere organizarea, în cadrul Festivalului Internațional al Educației – 2016, a Raliului Cultural al Iașului, Comisia de Circulație de la nivelul Municipiului Iași a decis unele restricții de circulație pentru ziua de 28 mai 2016.

 

Restricțiile de circulație, funcție de necesități, vor fi valabile în intervalul orar 7.00 – 20.00, în zona Râpa Galbenă și străzile adiacente. Traseul Raliului Cultural a fost stabilit pentru următorul itinerariu: str. Gării – str. Râpa Galbenă – str. G. Lascăr – str. Anastasie Fătu – str. Păcurari (între str. A. Fătu – str. G. Lascăr).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here