Trei gălăţeni cercetaţi pentru furt de furaje

FOTO: brailei.ro
Poză simbol
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti -I.T.P.F. Iaşi au depistat, cu ajutorul aparaturii care funcţionează pe principiul termoviziunii, trei cetăţeni români care transportau cu două atelaje 500 kg de furaje (lucernă) pe care le sustrăseseră de pe un teren agricol ce aparţine unei societăţi comerciale.

 

Astăzi, 12 mai a.c., în jurul orei 04.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au observat, cu ajutorul aparaturii care funcţionează pe principiul termoviziunii, pe direcţia localităţii de frontieră Stoicani, trei persoane care se deplasau cu două atelaje hipo.  

 

Având suspiciuni cu privire la prezenta, un echipaj format din poliţişti de frontiera s-a deplasat la fata locului si  a stabilit că persoanele în cauză, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani, sunt domiciliate pe raza judeţului Galaţi  si transporta furaje pentru animale.

 

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului şi din declaraţiile celor trei bărbaţi, a rezultat faptul că aceştia au sustras de pe terenul agricol, ce aparţine unei societăţi comerciale din localitatea Stoicani, cantitatea de 500 kg de furaj verde (lucernă), pe care ulterior intenţionau să o transporte cu cele două atelaje hipo, cu scopul de a o comercializa.

 

Lucerna, în valoare de 500 lei a fost predată societăţii păgubite, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here