Violator recidivist, arestat preventiv la două săptămâni după ce a abuzat de o bătrânică de 75 de ani din Iaşi

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de viol. Fapta acestuia s-ar fi petrecut în noaptea de 24 spre 25 martie, în satul Giurgeşti, comuna ieşeană Costeşti, iar victima este o bătrână în vârstă de 75 de ani.  

 

În urma anchetei desfășurate de polițiști a rezultat că femeia a fost amenințată să întrețină raporturi sexuale cu acesta. Vinovatul a fost depistat iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani a înmânat cazul către instanța de judecată. Aceasta din urmă a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

“Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani a fost sesizat că, în noaptea de 24/25 martie 2016, o persoană a intrat prin forțarea unui geam în locuința unei femei în vârstă de 75 de ani din satul Giurgești, comuna Costești, județul Iași și prin constrângere și amenințare a întreținut cu aceasta raporturi sexuale. Au fost derulate cercetări în acest sens sub aspectul existenței infracțiunilor de violare de domiciliu și viol. Cercetările au condus la depistarea inculpatului, o persoană în vârstă de 45 ani, domiciliată fără forme legale în aceeași comună, la o rudă. Din cazier rezultă că acesta este recidivist. Instanța de judecată luând în considerare situația de fapt expusă, a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat prim procuror Alina Daniela Enea, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.

Inculpatul a mai fost reținut pentru o astfel de faptă, victima fiind o femeie de 80 de ani., victima fiind o femeie de 80 de ani.

 

(Sursa: NewsPascani.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here