Un taximetrist ieșean cu probleme psihice și-a aruncat în aer casa din gelozie (VIDEO)

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/RBDwhbF3xZY?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Foto: ziaruldeiasi.ro

O explozie a zguduit, în această dimineață, casele locuitorilor din cartierul ieșean Bucium. Deflagrația a fost atât de puternică încât un perete al imobilului a fost făcut una cu pământul. Trei autospeciale de pompieri și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului.

 

După deflagrația, produsă în jurul orei 10.30, salvatorii au găsit printre ruine un bărbat care a suferit arsuri grave, de gradul III, care a fost transportat de urgență la spital.

 

Din primele date, anchetatorii au aflat că victima este taximetrist în Iași, iar explozia urmată de incendiu a pornit de la centrala imobilului. Totodată, vecinii spun că incidentul a fost provocat intenționat din gelozie de taximetrist care, în ultima perioadă, avea neînțelegeri din ce în ce mai mari cu soția. De altfel, el a amenințat în repetate rânduri că va da foc casei.

 

Taximetristul în vârstă de 45 de ani era cunoscut de vecini ca având probleme psihice, iar soția, spun aceeași martori, a solicitat judecătorilor evacuarea soțului pe motiv că ar fi violent și agresiv cu familia. Cei doi soți mai au două fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here