Substanţe anabolizante ascunse în lada de scule a unui automarfar

FOTO: ziare.com
PTF Albița
Poliţişti de frontieră si  inspectori vamali din PTF Albita au descoperit, ascunse în lada de scule şi sub patul şoferului unui automarfar, 32.500 tablete şi aproximativ 1.000 flacoane de substanţe incluse în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

 

În ziua de 25 martie a.c., în jurul orei 01.30, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, Alexei B., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 56 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi remorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova.

 

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculelor şi persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunse în lada de scule şi sub patul şoferului, 32.500 tablete şi 990 flacoane de substanţe incluse în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

 

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante descoperite şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 33.000 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here