Elevă premiantă din Petrila, găsită spânzurată într-o pădure învecinată

O tânără de 19 de ani din Valea Jiului, elevă premiantă a Colegiului Tehnic „Constantin Brâncuşi” din Petrila, a fost găsită spânzurată într-o pădure.

 

O tânără de 19 de ani a fost găsită spânzurată într-o pădure, în apropiere de orașul Petrila. La fața locului a ajuns un echipaj de poliție și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei, conform voceastrazii.com.

 

„Fata ce era născută în anul 1997, a fost găsită în zona „Pârâul Dracului”, de către un trecător. Aceasta era atârnată cu o cordelină de un mesteacăn și avea lângă ea un ghiozdan și un caiet”, a declarat, pentru sursa citată, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

 

Se pare că fata nu a lăsat niciun bilet de adio, dar într-o postare de pe o rețea de socializare a scris ”Las doar mister în urma mea”.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla care sunt cauzele care un împins-o pe tânăra de 19 ani, elevă în clasa a 12-a, spre suicid.

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here