Produse cumpărate la Lidl: lanternă care poate să explodeze, spotul cu leduri care ar putea curenta

Lidl avertizează că două produse vândute în magazinele concernului german le pot crea probleme clienților. E vorba de un spot cu led-uri cu senzor, care poate electrocuta și o lanternă care poate să explodeze la încărcarea bateriei.

 

Prin două afișe amplasate în magazinul din Lugoj, Lidl le recomandă clienților să returneze două produse pe care magazinul le-a vândut la ofertă. Într-unul din cazuri e vorba de produsul „spot cu led-uri cu senzori de mișcare cu aspect cromat lucios”, marca „Livarno lux”. „Nu poate fi exclusă posibilitatea electrocutării clienților la folosirea produsului menționat mai sus. Din acest motiv, societatea Briloner Leuchten GmbH roagă clienții să aibă în vedere rechemarea și să nu mai folosească produsul descris mai sus”, arată anunțul postat la magazinul Lidl din Lugoj. Potrivit anunțului, produsul pus în vânzare începând cu data de 17.07.2014 poate fi returnat la orice magazin Lidl, prețul produsului fiind restituit chiar și fără bonul fiscal, transmite cetateanul.ro.

 

Un alt produs cu probleme este o lanternă pusă în vânzare începând cu 18 ianuarie 2016. E vorba de „reflector cu acumulator LAH 55 A2”, vândut sub aceeași marcă „Livarno Lux”. „Nu este exclus ca la încărcarea bateriei să se formeze o presiune mare în interiorul produsului, care poate duce la explozia lui. Astfel, se creează un potențial pericol de rănire, întrucât consumatorii pot fi loviți de componente desprinse din produs”, se arată în anunțul prin care clienții sunt rugați „insistent” să nu mai folosească produsul.  Și în acest caz, produsul poate fi returnat fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

 

?

 

 

?

 

 

(Sursa: cetateanul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here