O bătrână a vrut să se sinucidă când a văzut factura la curent. Pentru un bec și un televizor are de plătit… 3.500 de lei

O bătrână din Târgu-Mureş a vrut să se sinucidă, după ce şi-a văzut factura la curent. Deşi locuieşte singură, într-o cămăruţă, cu un singur bec şi un televizor vechi, femeia s-a trezit că are de plată 3.500 de lei.

 

Cazul bătrânei a ajuns şi pe reţelele de socializare, iar specialiştii în Energie susţin că firma care a emis factura a comis un abuz.

 

Bătrâna ar fi consumat curent electric de aproape 3.500 lei în 3 luni, potrivit regularizării primite.

Cazul bătrânei a fost făcut public pe o reţea de socializare chiar de un poliţist. Acesta a povestit că femeia a început să plângă şi i-a spus că nu mai vrea să trăiască pentru că are de plata o suma astronomică la curent.

 

„Am crezut că a greşit şi am completat eu că poate are 35 lei. Ea a continuat să plângă în hohote şi mi-a spus că are factura la ea. A scos factura dintr-o pungă şi când m-am uitat, am rămas perplex”, a scris poliţistul pe Facebook.

 

Specialiştii în Energie spun că este vorba despre un abuz.

 

„Am auzit de cazul de la Targu Mures si sunt la fel ca si dansa destul de nemultumit, de modul cum opereaza aceste firme care au concesionat de fapt o serie intreaga de servicii publice, si ne trateaza ca pe niste oameni din lumea a treia. Pentru ca, in mod normal, din moment ce se citeste contorul si il fotografiaza din 2 in 2 luni, ce inseamna regularizarea de sfarsit de an?! Cu ce motiv se face asta?”, a spus Tudorel Popescu, specialist În energie.

 

Experții o sfătuiesc pe bătrână să reclame cazul la Protecţia Consumatorului.

 

(Sursa: b1.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here