Contrabandist cu mașina plină cu țigări, prins după o urmărire ca-n filme de polițiștii din Miroslava

Un șofer cu mașina plină cu de țigări de contrabandă a fost prins de polițiști care l-au urmărit din Miroslava până în pădurea din apropierea localității Țibana.

 

În după-amiaza zilei de 18 februarie 2016, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Miroslava au observat în satul Domniţa, un autoturism care era oprit în faţa magazinului. La vederea autospecialei de poliție, șoferul mașinii a plecat în viteză spre comuna Ţibana, s-a abătut de la drumul principal, pe un drum secundar care face legătura cu o zonă de pădure.

 

Polițiștii l-au urmărit depistându-l oprit în pădure, în timp ce arunca din interiorul maşinii mai multe pungi cu pachete de ţigări

 

În pungile aruncate au fost găsite 244 de pachete de ţigări provenind din contrabandă (4880 de ţigarete). 

 

De asemenea, în autoturism şi asupra bărbatului a fost găsită suma de 830 lei româneşti, 252 lei moldoveneşti şi un telefon mobil marca Nokia 105, bunuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor  fiind suspiciuni că erau folosite şi provin din activitatea ilegală. Totodată s-a procedat la imobilizarea la sediul poliției a autoturismului.

 

Pe numele lui P.Ionuţ, de 27 de ani, din com. Popricani  s-a întocmit dosar penal.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here