Atracție turistică. Un oraș din Slovenia a decis să construiască o fântână din care va curge numai BERE

Un oraş sloven a recurs la o tehnică de marketing inedită pentru a mări numărul turiştilor, şi anume construirea unei fântâni cu bere.

 

Un oraş sloven speră să atragă un număr mai mare de turişti prin construirea unei fântâni din care ţâşneşte bere în loc de apă.

 

Din punct de vedere al marketingului, acest lucru are sens: principala activitate economică din oraşul Zalec, localizat în centrul Sloveniei, este reprezentată de plantaţiile sale de hamei.

 

Conceptul construirii unei fântâni publice cu bere este visul fiecărui iubitor de bere şi ar putea fi prima fântână de acest gen.

 

Pentru 6 euro, vizitatorii vor primi trei porţii de bere produsă cu hameiul local, servite într-o halbă comemorativă.

 

Conform planurilor, fântâna va fi ridicată în piaţa oraşului.

 

În ciuda opoziţiei câtorva consilieri care s-au plâns de costul ridicat – 350.000 de euro – proiectul este programat să meargă mai departe. Totuşi, nu a fost anunţată o dată pentru finalizarea proiectului.

 

Pentru a mări încrederea consumatorilor în sursele sale de apă, Parisul a instalat în schimb fântâni publice cu apă carbogazoasă. Până acum, există şase astfel de instalaţii în oraş care oferă gratuit apă carbogazoasă.

 

(Sursa: Epoch Times România)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here