România anului de grație 2016. Orașul în care oamenii aruncă gunoiul direct pe geam

Imagini incredibile în cartierul Vatra din Pașcani, care, de ani s-a transformat într-o imensă groapă de gunoi. Oamenii de bun simț cer ajutor sau măcar luarea de măsuri pentru a opri focarul de infecție. 

 

Blocul P4 pare din față un bloc obișnuit, dar spatele imobilului „găzduiește” un adevărat focar de infecție care a stârnit indignarea oamenilor, relatează NewsPascani.com.

 

Foto: NewsPascani.com

Locatarii blocului, dar și oamenii care locuiesc pe strada Locotenent Ionescu merg printre gunoaiele aduse de vânt în curțile acestora. Ei au devenit imuni la vederea șobolanilor ce se perindă nestingheriți printre deșeuri.

 

„Alaltăieri s-a strâns gunoiul și acum e iarăși mizerie. Vine gunoi până sus, iar vara e insuportabil de locuit aici. Problema e de ani de zile. Sunt șobolani, șoareci. E ceva de groază”, spune o femeie ce locuiește în zonă.

 

O parte din cetățeni cred că locatarii blocului aruncă gunoiul de la etaj, fără a conștientiza riscurile la care se supun astfel. Autoritățile locale au intervenit, au trimis o somație președintelui de asociație, dând și un ultimatum pentru soluționarea problemei.

 

Poliția Locală, prin Compartimentul de Mediu, a înștiințat Asociația de Locatari să curățe zona.

 

Foto: NewsPascani.com

Un echipaj de la Poliție s-a deplasat, miercuri, la adresa indicată pentru a le aminti oamenilor despre spiritul civic în societate. Aceștia le-au acordat locatarilor un termen de două săptămâni pentru a face curățenie în spatele blocului.

 

(Sursa: NewsPascani.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here