Botoșănean, arestat preventiv după ce a fost prins de un preot violându-și fiica de 11 ani

Un bărbat din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, a fost arestat preventiv după ce a fost prins de un preot că şi-a violat propria fiică în mod repetat.

 

Acesta a întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale cu fiica sa biologică în vârstă de 11 ani. Concubina bărbatului şi mama fetei ştia, însă nu l-a reclamat la poliţie de frică bătăilor, relatează botosaninews.ro.

 

Anchetatorii au aflat de faptele bărbatului de la un preot care a ajutat, de mai multe ori familia respectivă. La o vizită a preotului la locuinţa acestora, l-a găsit pe bărbat în pat cu fiica lui. Parohul a întrebat-o pe fată ce s-a întâmplat, însă minora înspăimântată nu a avut curajul să îi spună.

 

Preotul a discutat apoi cu mama fetei, care i-a confirmat bănuielile. În faţa anchetatorilor bărbatul a spus iniţial că a confundat-o pe fată cu mama ei, după ce s-a aşezat în pat lângă el, deşi ştia că femeia nu era acasă fiind internată în spital. Apoi a spus că propria fiică l-a sedus. Bărbatul, care are patru copii împreună cu concubina sa şi nici un venit, a fost  arestat preventiv.

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here