Elev de 12 ani bătut de tatăl unui coleg, în curtea școlii. Motivul: copiii s-au îmbrâncit în microbuz

Situaţie gravă la Şcoala primară din comuna ieșeană Valea Seacă. Un copil de 12 ani din satul Conteşti a fost bătut cu pumnii în burtă de tatăl unui coleg chiar în incinta unităţii de învăţământ.

 

Băiatul, Iulian N. elev în clasa a VI a povesteşte că a venit tatăl colegului său şi pe motiv că zilele trecute s-ar fi împins cu fiul acestuia în microbuzul ce îi ducea spre casă, l-a luat de cap şi i-a dat mai multe lovituri în zona abdomenului, după care agresorul s-a făcut nevăzut, relatează NewsPascani. ro.

 

Ajuns acasă, elevul bătut le-a spus părinţilor că se simte rău, iar aceştia au chemat Ambulanţa care l-a transportat pe băiat la spital. În urma investigaţiilor medicale s-a constatat că nu îi sunt afectate organele interne şi a primit tratament la domiciliu.

 

Conducerea şcolii s-a sesizat şi a deschis o anchetă internă pentru a află cum e posibil ca un astfel de incident să aibă loc în şcoală, în pauza dintre ore. Primul vinovat pare să fie profesorul de serviciu care nu a luat nicio măsură. El urmează să fie sancţionat spune directoarea şcolii, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean a fost anunţat despre incident. Mai mult conducerea unităţii a anunţat că urmeză să angajeze un paznic în timpul orelor care să asigure siguranţa elevilor.

 

Poliţia s-a sesizat şi a deschis un dosar de cercetare penală pentru lovirea unui minor. De asemenea Laurenţiu Cuberschi în vârstă de 38 ani este acuzat că a pătruns fără accord în şcoală şi a provocat scandal, riscând o amendă de până la 1.000 lei.

 

(Sursa: NewsPascani.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here