VIDEO. Cinci ani de închisoare pentru tânărul din Sinești care s-a răzbunat pe călăii fratelui său

Tânărul din localitatea Sinești, judeţul Iaşi, care, în vara anului trecut, a incendiat două case pentru a-şi răzbuna fratele, a fost condamnat la 4 ani şi 9 luni de închisoare. Băiatul a fost martor la o scenă crudă în care şase indivizi i-au torturat şi omorât fratele. Curtea de Apel Iaşi l-a găsit vinovat, pentru că a încercat să-şi facă singur dreptate. Decizia este definitivă, potrivit Știrile ProTV.

Tânărul a asistat neputincios, în iulie, anul trecut, la ororile la care a fost supus fratele său. I-a fost frică să intervină, pentru că erau mai mulţi agresori, însă, când şi-a văzut fratele mort, şi-a făcut singur dreptate şi a incendiat două dintre casele suspecţilor de crimă. Pentru asta, instanţă l-a găsit acum vinovat.

„L-am auzit când strigă, ţipă după ajutor, dar ce ajutor când am văzut vreo 13 inşi, am fugit şi eu.” a spus Bogdan Manole, fratele lui Cătălin.

Pentru că şi-a răzbunat fratele, tânărul a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Iaşi la de 4 ani şi 9 luni de închisoare. Pedeapsa este cu 11 luni mai mică decât cea stabilită de prima instanţă. În timpul procesului, tânărul şi-a recunoscut fapta.

„Eu cred că e mare pedeapsă. Tulburat psihic cum era el atunci, putea să facă mai multe catastrofe. Dar n-a făcut, a fost acasă. N-a ieşit cu morţi, n-a ieşit cu nimic.” a declarat Constantin Manole, tatăl condamnatului.

 

Vezi și VIDEO. RĂZBUNARE. Încă o casă a criminalilor din Sinești a fost incendiată

Tânărul de 20 de ani a povestit judecătorilor că i-a văzut pe cei 6 suspecţi de crimă cum i-au torturat fratele, până când acesta s-a stins. Indivizii sunt chiar rude cu victima. Crimă ar fi fost o răzbunare, pentru că tânărul omorât ar fi furat de la unul din verii săi 5.000 de euro, în Italia.

„S-a distrus tot, absolut tot, tot, tot e distrus. Erau oameni răi, oameni răi, domnule.” a mai spus un localnic.

În timp ce tânărul care a incendiat casele suspecţilor de crimă a fost găsit vinovat, procesul celor care i-au ucis fratele nu s-a terminat încă.

 

 

(Sursa: stirileprotv.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here