Grav accident de circulație, în centrul Iașului. Tânără lovită de un taxi pe trecerea de pietoni

Foto: Facebook/Radar Iași Oficial

Foto: Facebook/Radar Iași Oficial

Un grav accident rutier cu victime a avut loc vineri noaptea, în jurul orei 21.30, în apropiere de Palas Mall. Un automobil Dacia Logan echipat taxi, condus de o şoferiţă, se deplasa pe sensul de mers Sf.Lazăr – Podu Roș, iar la trecerea pentru pietoni din dreptul BCR, a izbit în plin o tânără în vârstă de aproximativ 20 de ani.

 

Un echipaj al Ambulantei s-a deplasat de urgenţă la în zonă, a preluat victima şi a transportat-o la spital după ce i-a acordat primele îngrijiri medicale la fața locul. Tânăra prezenta răni la nivelul capului.

 

Foto: Facebook/Radar Iasi Oficial

Şoferiţa din taxi a declarat că nu a avut timp să frâneze deoarece pietonul a fugit pe trecerea de pietoni, cel mai probabil nefiind atentă din cauza vremii şi  a vântului puternic.

 

La locul accidentului s-au deplasat poliţiştii rutieri împreună cu criminaliştii pentru a stabili cu exactitate circumstanţele care au dus la producerea incidentului în trafic. În urma testării alcoolscopice, rezultatul a fost negativ în cazul şoferiţei din automobilul echipat taxi.

 

(Sursa: bzi.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here