Marinar dat dispărut pe mare, găsit viu și nevătămat după mai bine de două luni, pe barca răsturnată

Sunt clipe în viaţă când incredibilul invadează realitatea. Povestea unui marinar american găsit viu şi nevătămat după ce a dispărut în urmă cu 66 de zile reprezintă dovada cea mai elocventă.

 

Louis Jordan, un marinar din Carolina de Sud, a ieşit la pescuit în dată de 29 ianuarie, cu barca sa, însă nu s-a mai întors acasă. Disperată, familia lui a contactat Paza de Coastă, conform Business Insider.

 

După mai multe încercări eşuate, Paza de Coastă a abandonat căutările, considerând că, cel mai probabil, acesta este mort.

 

La 66 de zile distanţă, surpriză! O navă sub pavilion german l-a găsit atârnând în larg, pe barca sa răsturnată. Echipajul l-a adus imediat la bord şi a contactat Paza de Coastă, care l-a transportat cu un elicopter la cel mai apropiat spital.

 

Medicii au avut însă un şoc în momentul în care au observat că starea de sănătate a lui Louis Jordan este cât se poate de stabilă, deşi acesta a plutit în larg timp de 66 de zile.

 

Marinarul american le-a spus medicilor ca, la un moment dat, a început să mănânce peşti cruzi pentru a putea supravieţui.

 

Imediat după salvare, Paza de Coastă a intermediat o discuţie telefonică între Jordan şi tatăl său, iar cuvintele spuse sunt emoţionante.

 

„Mă rugam pentru voi deoarece mă temeam că plângeţi şi sunteţi trişti crezând că am murit”, i-a spus marinarul tatălui său. Acesta a replicat: „Da, ei bine, eram (trişti – n.red.). Credeam că te-am pierdut!”

 

Deşi este din Carolina de Sud, bărbatul a fost găsit la aproximativ 320 de kilometri distanţă de Cape Hatteras, în Carolina de Nord.

 

(Sursa: ziare.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here