Președintele unui club sportiv, bătut cu pumnii și picioarele de un fost polițist și un boxer

A fost bătut ziua în amiaza mare într-o cafenea de un fost poliţist şi un fost boxer. I s-a întâmplat preşedintelui Clubului Sportiv Seini, care a încasat pumni, picioare şi scaune în cap de la agresori, informează B1 TV. Scandalul s-a mutat apoi în stradă. În cele din urmă, bărbatul bătut a reuşit să fugă.

 

A depus plângere împotriva agresorilor şi e decis să-şi caute dreptatea în instanţă.

 

„Am intrat în bar, m-am pus la masă, am apucat să beau o gură de cafea. După care a venit bodyguardul ăla, boxerul ăla. M-a luat frumos de mână şi m-a dus la masă. Când m-a dus la masă, m-a întrebat ăla: împăcaţi-vă. Dar n-am eu treabă, el pe drumul lui şi eu cu ale mele. Şi după aceea, poc-poc, a început să dea. Cu pumnul, cu piciorele, mi-a dat în cap.”, spune Ștefan Crăciun, președintele Clubului Sportiv Seini.

 

Bărbatul a încasat bătaia într-o cafenea din Baia Mare, chiar sub privirile celorlalţi clienţi.

 

„Întregul scandal a pornit de la discuţii legate de vânzarea unei maşini. În câteva secunde, bătaia s-a mutat în stradă. În cele din urmă, bărbatul agresat a reuşit să fugă şi să sune la 112.

„Echipajul de prim-ajutor din cadrul SMURD Baia Mare a fost solicitat să intervină pe strada Școlii la un pacient care prezenta dureri de cap şi un hematom la nivelul ochiului stâng. Paramedicii au preluat pacientul şi l-au predat la UPU Baia Mare pentru investigaţii amănunţite”, a declarat Oana Gonczi, purtător de cuvânt al ISU Maramureș.

 

Victima a depus plângere la poliţia din Baia Mare pe numele celor doi agresori, care se pare că ar fi un fost poliţist şi un fost boxer.

 

„Îl dau în instanţă, deci nici nu se pune problema. Vreau să se facă dreptate pe chestia asta. În viaţa mea nu am luat de la nimeni un pumn”, a afirmat victima.

 

(Sursa: b1.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here