EXCLUSIV. Mafia de la Infecțioase sau ce n-a aflat DNA: Dorobăț-Bugeac-Vânătoru-Scutariu, axa unui jaf de milioane

Dana Bugeac, fosta secretară șefă de la UMF, a plecat din instituție după un scandal imens: diplomele false pentru italieni. A recuperat-o Carmen Dorobăț, directoarea Spitalului de Infecțioase, tocmai trimisă în judecată și scoasă din arest.

 

În doi ani, Dana Bugeac și Carmen Vânătoru, altă concediată cu scandal de la UMF, au făcut avere prin contractele de la Infecțioase. Cele două și-au pus mamele, de 80 respectiv 90 de ani, acționare la firmele prin care primeau comenzi de la spital. Achiziții de milioane de lei au fost sparte în contracte mici și date prin încredințare directă. Au livrat tot: paturi, dulapuri, uși, lucrări de zugrăvire și modernizări. În schemă a intrat și Mihai Scutariu, alt profesor pensionat de la UMF.

 

75% din cifra de afaceri a firmelor controlate de Bugeac și Vânătoru a fost asigurată în primii doi ani doar de comenzile date de Carmen Dorobăț, din bugetul Spitalului de Infecțioase. În primul an, firmele lui Bugeac și Vânătoru n-au avut niciun angajat! Doar primeau comanda, făceau rost de marfă prin telefon, de la depozite, și o livrau Spitalului de Infecțioase.

 

Dana Bugeac este acum milionară. MÂINE, ÎN EDIȚIA PRINT A 7EST, dezvăluiri complete despre un jaf organizat petrecut într-unul dintre cele mai sărace spitale din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here