Rovana Plumb vizează postul lăsat vacant de Adrian Năstase: Vreau să fac echipă cu Ponta

Ministrul Muncii şi vicepreşedintele PSD Rovana Plumb a anunţat, sâmbătă, că va candida la preşedinţia Consiliului Naţional al PSD. Postul este vacant de când Adrian Năstase, fostul ocupant, a fost condamnat la închisoare în 2012.

Rovana Plumb a făcut anunţul cu ocazia lansării în dezbatere publică a „Pactului pentru demnitatea femeii” de către Organizaţia de femei a PSD, pe care o conduce.

„Sunt onorată de propunerea colegilor şi voi răspunde că da – voi candida la preşedinţia Consiliului Naţional al PSD. Vreau să fiu o voce puternică în PSD şi pe scenă publică. Am convingerea că putem pune în aplicare un proiect de reformă a PSD, util societăţii româneşti în ansamblul ei.

Vreau să fac echipă cu Victor Ponta, cu Liviu Dragnea, pentru un nou proiect de succes al PSD, vreau să fac echipă cu fiecare dintre dvs. şi cu cele care sunt acasă, pe care le respect, le preţuiesc şi le iubesc, pentru că vreau că România să aibă o guvernare bună pentru toţi romanii. Sper să-i pot convinge la Consiliul Naţional pe toţi colegii că am făcut un pas bun”, a declarat Rovana Plumb, potrivit ziare.com.

 

 

 

 

 

Sursa: realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here