Cine este deputatul care are tot timpul o lămâie la el, când e în Parlament: "Pentru că taie senzaţia de scârbă"

Îngreţoşat de ce i se întâmplă la locul de muncă, un parlamentar din România are mereu la el… o lămâie.

Deputatul Nicolae Mircovici, ales din partea minorităţii bulgăre, susţine că vrea ca astfel să scape de senzaţiile de scârba pe care le trăieşte adeseori în preajma colegilor parlamentari. „Poate are nevoie de vitamina C”, îl ironizează deputaţii.

Nicolae Mircovici, deputat minorităţile naţionale: „Începând de azi am să port la mine o lămâie”.

De două săptămâni, de când Nicolae Mircovici a decis că nu se poate lipsi de lămâie în Parlament, fructul s-a cam ofilit. Chiar şi aşa, nu îi lipseşte niciodată parlamentarului, mai ales când are întâlniri cu colegii săi.

Nicolae Mircovici, deputat minorităţile naţionale: „O s-o păstrez mereu. De ce? Din mai multe considerante. În principale pentru că taie senzaţia de scârbă.”

Tudor Ciuhodaru, deputat independent: „Cred că ar trebui o plasă cu lămâi”.

Ioan Muntean, deputat PSD: „Îi e scârbă?!”

Vasile Popeanga, deputat PSD: „Dacă îi face bine produsul numit lămâie, omul se apăra”.

Remus Cernea, deputat: „Am văzut şi oameni care aveau portocale”.

Deputat de mai bine de 10 ani, Mircovici spune că primele senzaţii de greaţă le-a avut acum mai mult timp, dar în ultima vreme s-au acutizat şi nu îl cuprind decât atunci când e la lucru, în Parlament.

 

Deputatul Nicolae Mircovici

Nicolae Mircovici, deputat minorităţile naţionale: „Atunci când apar diverse situaţii în viaţă, dacă ai lămâie lângă tine poate să taie senzaţia de greaţă. Şi avem motive să ne dăm seama că viaţa ne oferă senzaţii de greaţă”.

Deputatul spune că îl revolta situaţiile în care parlamentarii resping legi pentru că aşa le cere guvernul său când votează doar la comanda partidului. În faţa colegilor săi, explicaţiile nu ţin.

Vasile Popeanga, deputat PSD: „Dar nu ştiu cauza pentru care îi produce greaţă.. Din câte ştiu are o funcţie în conducere, are maşină, birou şi aşa mai departe”.

Petre Petrescu, deputat: „Nu trebuie să umble cu ea în mână. Poate să îşi injecteze”.

Mai mult, unii colegi au pus totul pe seama unei condamnări de 6 luni cu suspendare, pe care Mircovici a primit-o de la instanţă supremă, după ce şi-a angajat soţia la cabinetul parlamentar.

Ioan Muntean, deputat PSD: „Are o situaţie de conflict de interese. De aici i-o fi venit scârba.”

 

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here