Liderul MISA se simte nedreptățit. Guru Bivolaru se războiește din nou cu statul român

 Condamnat definitiv în România la 6 ani de puşcărie pentru act sexual cu un minor, Gregorian Bivolaru insistă să demonstreze că, de fapt, este o victimă a statului român. Pentru asta, a deschis un nou proces în care se războieşte cu autorităţile.

Liderul MISA a cerut, prin avocatul său, redeschiderea unui dosar penal în care voia pedepsirea angajaţilor de la Ministerul de Externe – Agentul Guvernamental la CEDO.

Guru susţine în actele trimise judecătorilor de la Sectorul 1 că autorităţile române ar fi minţit în actele trimise la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, (n.r. -acolo unde el s-a plâns în legătură cu arestarea sa din anul 2004), privind condamnarea. Minciuna stecurată în documente, susţine Bivolaru, este aceea că ar fi fost pedepsit pentru mai multe infracţiuni, când, de fapt, el a primit puşcărie pentru o singură faptă în formă continuată.

În plus, în actele de la dosar, liderul MISA se delimitează atât de scrisorile de ameninţare primite de judecătorii care l-au condamnat, cât şi de organizaţia de yoghini. Iniţial, procurorii au respins plângerea lui Bivolaru împotriva persoanelor care au semnat actele trimise la CEDO. Acum, soarta acestora se află în mâinile judecătorilor.

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here