VIDEO. CNN şi-a cerut scuze după ce a pus poza lui Vladimir Putin în timp ce dezvăluia identitatea Jihadistului John

Postul de televiziune CNN şi-a cerut scuze după ce într-un material despre identitatea Jihadistului John, fotografia teroristului a fost înlocuită cu cea a lui Vladimir Putin.

Gafa comisă de CNN a fost intens criticată de presă finanţată de Kremlin. În timp ce prezentau un material despre misteriosul jihadist, îmbrăcat în negru şi cu faţa acoperită, care apare în  toate înregistrările cu ostatici occidentali, pe TV a apărut fotografia lui Vladimir Putin.

Imaginea a rămas aproape 10 secunde pe ecran. Greşeala postului a fost imediat taxata de Russia Today, post finanţat de Kremlin. „Nu este pentru prima dată când CNN face gafe” au comentat acesita. De curând pe o hartă a prezentat Ucraina ca fiind anexată la Rusia. Într-o altă ocazie, jurnaliştii CNN au plasat estul Ucrainei pe undeva prin Pakistan.

După ce gafă s-a viralizat pe reţelele de socializare, CNN şi-a cerut scuze. „Din cauza unei server care nu mai funcţiona, în timpul unui breaking news imaginea lui Vladimir Putin a apărut din greşeală. Ne cerem scuze pentru eroare”, a declarat un purtător de cuvânt citat de Sputnik News.

 

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here