Marius Tucă a demisionat de la Jurnalul Național, după 22 de ani de activitate în conducerea ziarului

Marius Tucă și-a dat demisia, după 22 de ani, de la conducerea ziarului Jurnalul Național, care aparține Trustului Intact, scrie stiripesurse.ro.

 

Compania care editează Jurnalul Naţional, Intact Publishing, şi-a cerut insolvenţa la Tribunalul Bucureşti. Decizia vine după ce, în 2012, o altă companie care edita publicaţia a intrat, de asemenea, în insolvenţă. Tribunalul București a admis cererea Intact Publishing în data de 23 ianuarie.

 

Societatea care și-a cerut acum insolvența este implicată în dosarul în care sunt acuzați de șantaj Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, Camelia Voiculescu, peședintele grupului Intact, Dan Voiculescu, fondatorul grupului, Dan Matiescu, cel care conduce Intact Publishing, precum și Antena Group și Antena 3 SA.

 

Anunţul privind intrarea în insolvenţă a societăţii Intact Publishing a fost publicat de Jurnalul Naţional, atât pe prima pagină a ziarului, cât şi în ediţia sa online:

„Pentru a putea continua acest drum, societatea care editează Jurnalul Naţional a declanşat procedurile de intrare în insolvenţă. La această soluţie legală de protecţie au apelat aproape toate companiile care editează cotidiene de calitate, ca să poată depăşi dificultăţile create de un mediu economic nefavorabil”, se arată în anunţul publicat.

 

În noiembrie 2012, Jurnalul Național era editat de Editura Intact, companie care și-a cerut insolvența. Ulterior, titlul a fost trecut pe compania Intact Publishing, care și-a cerut acum insolvența.

 

(Sursa: b1.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here