Elena Merișoreanu chiar a băut sânge în junglă? Ce spun colegii ei despre licoarea din paharul solistei

 Elena Merişoreanu a stârnit valuri de admiraţie în rândul colegilor de breaslă. Admiraţie pentru curajul ei de a se înhăma la un show de televiziune care întoarce stomacul pe dos multora.

La 66 de ai ani săi, Elena Merişoreanu a reuşit să demonstreze că se poate lua în piept cu tineretul. Asta este concluzia la care au ajuns câţiva colegi de scenă de-ai cântăreţei de muzică populară. Deşi nu toţi au văzut-o seară de seară la PRO TV, în show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, naturaleţea cu care cântăreaţa a dat pe gât pahare cu sânge şi alte cocktailuri scârboase i-a oripilat pe artişti precum Matilda Pascal Cojocăriţa, Sofia Vicoveanca, Laura Lavric şi Nicolae Furdui Iancu. “Nu aş face asta nici pentru un milion de euro! Dacă ea (n.r. – Elena Merişoreanu) a putut să accepte să stea în junglă în condiţiile alea, e de admirat. E o tipă curajoasă, e o femeie foarte curată, foarte îngrijită şi încă nu pot să cred că a acceptat să stea acolo, în junglă”, ne-a declarat Laura Lavric.

Africa, mai sigură decât turneul

“O ştiu de multă vreme şi este o femeie puternică, luptătoare. Un om născut la ţară, aşa cum e dumneaei, e învăţat cu toate greutăţile. În ciuda vârstei, e clar că încă e în putere de a face faţă cu brio probelor. M-aţi făcut curios, chiar o să mă uit să văd cum se descurcă”, a declarat Nicolae Furdui Iancu pentru Libertatea.

“Nu am văzut-o până acum la emisiune, dar o ştiu ca o femeie mereu veselă, o colegă caldă şi cred că jungla nu e o problemă pentru ea”, e de părere Sofia Vicoveanca. Pentru Matilda Pascal Cojocăriţa nu este o surpriză că Elena Merişoreanu a acceptat să meargă în jungla africană: “Viaţa ei acolo e mult mai uşoară. E floare la ureche ce face ea acolo, comparativ cu viaţa de artist. Ea este un om foarte puternic şi cred că va pleca printre ultimii din junglă”.

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here