Elevă bătută în fața școlii de fostul prieten. Agresorul a primit o amendă de 200 de lei

O elevă a Liceului Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pașcani a fost bătută și înjurată de un băiat cu câțiva ani mai mare. Incidentul a avut loc joi, 19 februarie în fața școlii la care învață tânăra, informează NewsPascani.com.

 

Fata, în vârstă de 19 ani, era împreună cu mai multe prietene după terminarea orelor, când individul s-a apropiat de ea, a început să o înjure, să o amenințe că o bate, lucru pe care mai apoi l-a și făcut.

 

Aceasta a rupt relația cu agresorul, pentru că mama ei nu era de acord cu prietenia dintre cei doi.

Tânăra a sunat la 112, pentru a cere ajutorul Poliției ce s-a deplasat la fața locului. Victima a depus plângere la Poliție, iar tânărul a fost sancționat cu amendă contravențională.

 

 „Pe data de 19 februarie, la dispeceratul Poliției Locale s-a primit un telefon, prin care o persoană de sex feminin solicita sprijin din partea noastră, reclamând faptul că este bătută de un individ. Patrula s-a deplasat la fața locului, respectiv la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” și a identificat pe Doboșeru Bogdan. Acesta a  proferat injurii, expresii jignitoare și pornografice la adresa tinerei, ba mai mult a amenințat-o cu acte de violență și chiar a lovit-o. A fost sancționat contravențional pentru aceste fapte cu 200 lei, iar victima a depus plângere la Poliția Municipiului Pașcani.

 

(Sursa: NewsPascani.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here