Horoscop zilnic, 19 februarie 2015. Berbecii îşi fac planuri alături de persoana iubită, Racii ar putea pleca în străinătate

Horoscop zilnic, 19 februarie 2015, prezentat de Neti Sandu. O s-avem o stare de spirit înaltă, o să dăm dovadă de generozitate, vom empatiza cu cei care au nevoie fie doar şi de un zâmbet de la noi şi să ne bucurăm de ziua de azi.

 

PEŞTI

Se poate să primiţi o veste bună, o invitaţie la un spectacol sau doar la plimbare, poate vă aflaţi la început de drum într-o relaţie şi totul e ca-ntr-un vis frumos. Relaţia voastră sentimentală se afla într-o altă etapă şi veţi fi surprinşi de cât de fascinaţi o să fiţi de fiinţa iubită.

BERBEC

O să puneţi la cale un proiect de anvergură şi o să daţi de oameni care să vă susţină, să lucreze cot la cot cu voi, la ceva care să vă pună în valoare. Vă faceţi planuri de viaţă în doi, vă construiţi o casă ori o cumpăraţi, poate vreţi să deveniţi părinţi şi-aveţi nevoie de spaţiu.

TAUR

Poate vă pregătiţi de un eveniment de familie, se căsătoreşte cineva, vine pe lume un copilaş sau are loc botezul, poate, ori sărbătoriţi altceva care necesită o organizare de la A la Z. O ieşire la masă în oraş, poate vă duceţi şi la film, la shopping, să vă deconectaţi, va fi o seară specială.

GEMENI

Vă daţi întâlnire cu nişte oameni de afaceri să luaţi în discuţie un proiect pe termen lung care o să vă stoarcă de energie dar o să vă dea şi satisfacţii morale, materiale. O invitaţie la un spectacol, un concert, la o expoziţie, un târg de produse care să facă bine organismului vostru.

RAC

Puneţi la cale o plecare să munciţi sau să învăţaţi în străinătate ori e vreo promoţie pentru cazare ieftină într-un loc în care vă doreaţi mai demult să ajungeţi. O să puteţi legaliza o situaţie şi să vă angajaţi pe un post mai bun, corespunzător diplomei pe care-aţi obţinut-o.

LEU

O să picaţi la o înţelegere cu un angajator, vă puneţi pe treabă, îi mai cooptaţi şi pe nişte colaboratori şi-o să obţineţi nişte avantaje, o să aveţi parte de câştiguri. Se-aduna bani în cont, poate vă luaţi casa ori vă schimbaţi maşina, aveţi gânduri mari anul ăsta.

FECIOARĂ

Poate vi se oferă ceva de lucru sau e o responsabilitate care-o să vă ţină mai mult la serviciu, decât pân-acum şi va fi o nouă etapa în cariera voastră. Poate va bate gândul să vă căsătoriţi, să vă aşezaţi la casa voastră şi să faceţi echipă cu omul de lângă voi.

BALANŢA

Daţi o raită pe la magazine să le luaţi alor voştri ce v-au cerut sau ce vă doriţi voi pentru ei şi poate scoateţi din fondul de rezervă, să nu intraţi în banii de întreţinere. Bine-ar fi să va-ngrijiti de sănătate, să faceţi un control preventiv ca să nu se ajungă la cronicizarea unei boli.

SCORPION

O să vă puteţi perfecţiona într-un domeniu, să luaţi un aviz de liberă practică, să vă sporiţi veniturile lucrând la ceva care va place că e un hobby. O să vedeţi în ce direcţie se-ndreaptă relaţia voastră sentimentală şi poate ajungeţi la căsătorie.

SĂGETĂTOR

Poate angajaţi nişte arhitecţi, decoratori, nişte meseriaşi care să vă pună casa la punct, să fie gata până la Paste şi dacă nu va-ncadrati în timp, lăsaţi pentru după. Poate ieşiţi împreună cu prietenii prin oraş, să beţi o cafea, să staţi la poveşti şi poate emiteţi şi o strategie de afacere particulară.

CAPRICORN

O reuniune de grup, ca să fixaţi datele unei afaceri, sau e un eveniment la care va pune toată lumea umărul ca să iasă un lucru de înaltă clasă. O să vă puteţi înţelege cu rudele care au nişte pretenţii financiare de la voi şi nu va mai fi nevoie s-ajungeţi în instanţă.

VĂRSĂTOR

Poate vi s-a dat câştig de cauză într-un litigiu cu banca ori cu nişte datornici şi-o să vă primiţi bunurile cuvenite, banii, să vă asiguraţi spatele, c-aveţi din ce trăi. E posibil să încasaţi nişte bani şi să ieşiţi la plimbare diseară, să luaţi pulsul societăţii.

 

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here