Sondaj despre sex: Cele mai des întâlnite fantezii şi cele mai folosite locuri pentru sex

Unele dintre cele mai surprinzătoare lucruri despre sex le afli din sondaje. O cercetare la care au participat 500 de persoane din New York ( Statele Unite) a relevat o mulţime de informaţii interesante. Câte dintre informaţiile relevate de un sondaj despre sex pot fi folosite, rămâne la latitudinea fiecărei persoane în parte.

Unii preferă să facă amor în taxi

Într-un sondaj de opinie despre sex, 46% dintre respondenţi au mărturisit că au făcut dragoste pe bancheta din spate a unui taxi. În vreme ce 9% dintre participanţii la studiu au spus că s-au iubit într-o toaletă publică. 31% au povestit cum au făcut amor într-o maşină şi 18% au recunoscut că au făcut sex într-un parc. „Am mers direct în toaleta unui restaurant am făcut dragoste şi apoi am plecat. Nici măcar n-am comandat o băutură ceva”, a povestit pentru New York Post o femeie în vârstă de 29 de ani.

 Altora le place să fie legaţi în timp ce fac sex

69% dintre respondenţi au spus că au fost legaţi, plesniţi sau au practicat forme mai violente de sex. Alţii 15% au recunoscut că n-au încă experienţe de acest gen, însă n-ar avea nimic de obiectat în cazul în care li s-ar propune aşa ceva.

Pippa Middleton face parte din fanteziile bărbaţilor

Mulţi bărbaţi au recunoscut că şi-ar dori o aventură cu Pippa Middleton nu mai puţin de 55 % dintre ei având fantezii cu ea, în timp ce Kate a fost aleasă de doar 45% dintre participanţii la sondaj. Şi nu în ultimul rând, 69% dintre respondenţi considera că sexul este echivalent cu calcatul strâmb, în timp ce 30% nu sunt de acord cu această percepţie.

 Sexul în grup are din ce în ce mai mulţi adepţi

De asemenea, sondajul a relevat faptul că 43% au spus că ies cu mai mulţi parteneri în aceeaşi perioadă de timp. Ba mai mult, le place foarte mult această situaţie. Iar 55% au recunoscut că fac sex în grup pentru că „este cea mai tare experienţă pe care o poţi avea din punct de vedere sexual”.

„Am scos o fată super tare în oraş şi am luat cina, după care am mers acasă la ea şi am făcut dragoste. După care m-am întors la restaurant şi am convins chelneriţă care mai devreme ne servise cina să facem sex. Astfel că în aceeaşi noapte m-am culcat cu două femei superbe”, a dezvăluit un bărbat de 52 de ani.

 

 

 

 

 

Sursa: sfatulparintilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here