Primele declaraţii ale Simonei Trașcă și Denisei Biță, audiate într-un dosar de PROSTITUȚIE

 Daniela Crudu, Denisa Biță, Simona Traşcă şi Mădălina Pamfile au fost aduse cu mandat la Poliţie, într-un dosar de proxenetism. Denis Biță și Simona Trașcă se apără și spun că nu cunosc niciun nume din cele menționate în dosar.

Denisa Biță a fost invitată la Antena Stars unde a încercat să facă lumină: „Am fost citată ca martor. Am stat 30-40 de minute, am spus ce am ştiut şi am plecat. Am fost întrebată dacă eu cunosc anumite persoane. Da, cunosc! E o fată care în trecut făcea nişte hăinuţe şi cam atât. Atunci când mi se va da voie, voi spune despre ce este vorba, dar momentan nu o pot face, căci dosarul este în faza de anchetă. Noi mergem la evenimente unde sunt foarte multe persoane, despre care nu ştim foarte multe lucruri. Pe această fată, nu am văzut-o de 5 ori în viaţa mea. Ea este prietenă cu foarte multe colege din showbiz. Îmi pare rău, dar nu-i pot dezvălui numele”, a spus blonda.

Aceasta a adăugat: „Nu ştiam de ce sunt citată. Dacă mă ştiam cu musca pe căciulă, mă duceam cu un avocat. Mama mea mă ajută cu bani, conduc o maşină de la cumnatul meu, care are un parc auto de lux: Mă jur pe mormântul tatălui meu că în viaţa mea nu am făcut amor, sex cu vreun bărbat pe bani”.

De cealaltă parte, Simona Trașcă afirmă că la mijloc e vorba de o greșeală: „Am fost întrebată dacă cunosc anumite persoane, eu nu cunosc. Am fost chemată din greşeală. Eu nu am treabă. Nu sunt acuzată, a fost o greşeală. Nu cunosc ce fac prietenele mele şi nici domnii pe care mi i-au enumerat nu-i cunosc”.

 

 

 

 

Sursa: libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here